Ønsker du å sende oss en åpen søknad?

Vi er i kontinuerlig vekst og er stadig på jakt etter dyktige og engasjerte ansatte. Som landsledende og landsdekkende entreprenør sørger vi for å tilby konkurransedyktige betingelser, mulighet for faglig utvikling og et godt arbeidsmiljø.

Våre arbeidsområder er rehabilitering og vedlikehold av konstruksjoner som bruer, bygninger, fasader, tunneler, bane, parkeringshus, kaier, verft og kraftanlegg. Du kan lese mer om oss her

Vi ser at våre ansatte trives mest og presterer best når vi tilbyr dem mye fleksibilitet, mulighet for selvutvikling og frihet under eget ansvar og det er derfor svært viktig for oss du kan jobbe selvstendig, men også ha gode samarbeidsevner. Du må også ha en kompromissløs holdning til sikkerhet og etikk.

Hvis du trives med mye ansvar, trigges av å lykkes i et prosjekt og er i stand til å skape gode relasjoner til våre ansatte og kunder er du hjertelig velkommen til å sende oss en åpen søknad. Obligatoriske krav er norsk- og/eller engelskkunnskaper og førerkort klasse B.

Kontakt oss i dag – Vi ser fram til å høre fra deg!